• אני מצפת
  • יזכור
  • היסטוריה
  • זיקני צפת
  • עתיקות
  • ישיבות מועצת העיר
  • מצפת תצא תורה
  • פרשת השבוע
  • Shop
צפת.נט
יום שישי, 16 מאי, 2025
21 °c
Zefat
26 ° ש
29 ° א
Advertisement
  • חדשות העיר
  • חוק ופלילים
  • צבא וביטחון
  • בריאות
  • חינוך
  • עסקים
  • יהדות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
  • נוסטלגיה
  • סרטונים
  • גלריות

אין מוצרים בסל הקניות.

המאיל האדום
אין תוצאות
צפה בכל התוצאות
צפת.נט
  • חדשות העיר
  • חוק ופלילים
  • צבא וביטחון
  • בריאות
  • חינוך
  • עסקים
  • יהדות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
  • נוסטלגיה
  • סרטונים
  • גלריות

אין מוצרים בסל הקניות.

אין תוצאות
צפה בכל התוצאות
צפת.נט
אין תוצאות
צפה בכל התוצאות
דף הבית חדשות בריאות

100 אלף ₪ למחלקת העיניים במרכז הרפואי זיו בצפת

על ידי צפת.נט
מרץ 1, 2012
ב בריאות

במרכז המבקרים 'עולם הקבלה' של המרכז הבינ"ל לקבלה בצפת, מוקרן בהצלחה רבה סרט חדש על תכניה ותולדותיה של הקבלה בצפת. הסרט הופק ע"י המרכז הבינ"ל לקבלה בשפות עברית, אנגלית וספרדית ● "מזה זמן רב מורגש צורך בסרט שייתן מענה לביקוש הרב מצד התיירים הפוקדים את המקום, לחווית מדיה מודרנית, שתציג את הקבלה הצפתית באור האותנטי והחוויתי",  מספר מנהל המרכז.

שתף בפייסבוקשתף בטוויטרשתף בווצאפ

משמאל - דר יוסי פיקל, מנהל מחלקת עיניים במרכז הרפואי זיו עם הגב' אמירה קיפניס, נשיאת מועדון ליונס גבעתיים100 אלף ₪ למחלקת העיניים במרכז הרפואי זיו בצפת לרכישת מכשיר לייזר חדשני לטיפול בעיניים.

לאחרונה ערך מועדון "ליונס" גבעתיים אירוע התרמה שהוקדש השנה, כמו בחמש השנים שחלפו, לגיוס כספים לטובת מחלקת העיניים במרכז הרפואי זיו בצפת. בעבר כבר יזם המועדון תרומת שני מכשירים יקרים וחשובים לטיפול בעיניים למחלקה ובכוונתו לתרום השנה סכום של עד מאה אלף שקל, זאת לצורך רכישת מכשיר לייזר חדש למחלקה.

 

מועדון ה"ליונס" נמצא בקשרים הדוקים עם מנהל מחלקת עיניים במרכז הרפואי זיו, ד"ר יוסי פיקל, מאז נפגשו איתו נציגי המועדון בזמן ההפגזות במלחמת לבנון השנייה, כאשר ביקרו בבית החולים, והתרשמו מעבודת צוות הרופאים תחת אש.

בין האורחים הרבים שנכחו בטקס המרשים, שהתקיים בתיאטרון גבעתיים, היו גם מר ראובן בן שחר, ראש העיר גבעתיים והגברת איריס אברהם סגנית ראש העיר, אשר שיבחו את הפעילות ההתנדבותית של המועדון, ירון גולדמן, נציב "ליונס" בישראל שהצהיר, כי הוא תומך בקשר ההדוק והטוב שנוצר בין מועדון גבעתיים לבין מחלקת העיניים של המרכז הרפואי זיו והבטיח סיועו.

ד"ר יוסי פיקל, מנהל מחלקת העיניים במרכז הרפואי זיו בצפת נשא דברים וציין את תרומת המועדון למחלקה. בדבריו סיפר כי בשנה האחרונה בוצעו במכשיר הקודם שנתרם כ- 1000 בדיקות עיניים, ביניהן כאלו שסייעו בהצלת ראיה!!
"ערבות הדדית אינה רק אמירה ריקה מתוכן, אצל חברי מועדון הליונס הינה דרך חיים של עשייה ותרומה. אין זה מובן מאליו כי אנשים הגרים בגבעתיים, מרחק ארבע שעות נסיעה מהמרכז הרפואי זיו בצפת, עמלים למעננו ותורמים ממרצם, זמנם וכספם לטובתנו. אני מודה לכם בשמי ובשם כל תושבי הצפון על תרומתכם" אמר ד"ר פיקל.
ד"ר פיקל הודה בחום לגברת אמירה קיפניס, נשיאת מועדון "ליונס" גבעתיים וציין כי היא הרוח החיה בקשר של המועדון עם מחלקת העיניים במרכז הרפואי זיו בשנים האחרונות.

ארגון הליונס הינו ארגון בינלאומי לפעילות התנדבותית-חברתית, הפועל לטובת הקהילה, שסיסמתו היא: "לשרות אנו" – WE SERVE. בארגון הליונס בישראל פעילים כ- 1000 מתנדבים החברים ב- 32 מועדונים ברחבי הארץ, ומקיימים פעילויות סוציאליות רבות לרווחת הקהילה. מועדוני הליונס בישראל הינם חלק מתנועת הליונס העולמית הכוללת כ-1,350,000 חברים המאוגדים בכ-42,000 מועדונים ב-206 מדינות רחבי תבל.

שתף1ציוץ1שלח

כתבות עם אותו תג

ישיבת מועצת העיר צפת 27-02-2025
ישיבות מועצת העיר

ישיבת מועצת העיר צפת 27-02-2025

פברואר 27, 2025
עיריית צפת מוחקת שמות רחובות בעיר
חדשות העיר

עיריית צפת מוחקת שמות רחובות בעיר

פברואר 10, 2025
ישיבת מועצת העיר צפת 28-01-2025
ישיבות מועצת העיר

ישיבת מועצת העיר צפת 28-01-2025

ינואר 28, 2025
העיתונאי הבריטי שתמך בישראל הגיע לביקור בצפת
בריאות

העיתונאי הבריטי שתמך בישראל הגיע לביקור בצפת

אוקטובר 11, 2024
תכנית הבראה עבור צפת שלב א
חדשות העיר

תכנית הבראה עבור צפת שלב א

אוקטובר 9, 2024
אלבז בקריאה מיוחדת:  "אוחנה, קקון, בארסט- תנו לתושבים להכריע,  הגיעו לדיבייט וחגיגת דמוקרטיה"
חדשות העיר

חבר מועצת העיר צפת מר שלום אלבז הגיש מכתב התפטרות מהקואליציה

אוקטובר 9, 2024

תגיות

אוטובוס אולפנת אמית אילן שוחט אני מצפת בחירות גלריה הפגנה הצתה זיו זיקני צפת חבד חיפוש נעדר יוחאי עזרא יוסי קקון ילד ישיבת מועצה כדורגל כדורסל כליזמרים מועצת העיר מכללת צפת מלחמה מנחם כהן מקומות קדושים מרכז רפואי זיו משטרה נעדר סוכות סיפורי צפת סרטון עיריית צפת עיר עתיקה עסקים צדיק צפת קברי צדיקים קורונה רעידת אדמה שוקי אוחנה שלג שלום אלבז שמואל אליהו שריפה תאונה תיירות
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT

אתר "צפתנט" עושה את כל המאמצים לאתר זכויות על תמונות וסרטונים. אולם, בהתאם לסעיף 27א' לחוק זכויות היוצרים כל אדם הרואה עצמו נפגע עקב בעלות על זכויות היוצרים של תמונה או סרטון מוזמן לפנות להנהלת האתר

נבנה ע"י זוזה בניית אתרים

  • ראשי
  • סרטונים
  • Shop
  • About
  • טלפונים חשובים בצפת
  • צור קשר
  • תנאי השימוש באתר
  • פרסום באתר

ברוך הבא בחזרה!

Login to your account below

שכחת סיסמה?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

היתחבר

Add New Playlist

אין תוצאות
צפה בכל התוצאות
  • ראשי
  • חדשות העיר
  • חוק ופלילים
  • צבא וביטחון
  • בריאות
  • חינוך
  • עסקים
  • יהדות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
  • נוסטלגיה צפתית
  • סרטונים
  • גלריות
  • ישיבות מועצת העיר
  • אני מצפת
  • היסטוריה
  • זיקני צפת
  • יזכור
  • מצפת תצא תורה
  • עתיקות
  • פרשת השבוע
  • צור קשר

נבנה ע"י זוזה בניית אתרים